BAS
Nieuws
Meld u aan voor de BAS-klankbordgroep!

Eind 2023 heeft Stichting BAS een tevredenheidsonderzoek afgenomen onder bezoekers van de website. Naar aanleiding van de resultaten en feedback van de respondenten gaat BAS graag met omwonenden in gesprek over de dienstverlening en informatievoorziening.  Graag nodigen wij u daarom uit deel te nemen aan onze klankbordgroep! Het doel van deze klankbordgroep is om twee avonden per jaar met BAS en omwonenden bij elkaar te komen en gedachten uit te wisselen over (het verbeteren van) de informatievoorziening van BAS. Op deze manier wil BAS de informatievoorziening optimaliseren en de communicatie met omwonenden verbeteren.

Voor de klankbordgroep is BAS op zoek naar in totaal 20 omwonenden afkomstig uit alle verschillende baanclusters die een constructieve bijdrage willen leveren aan de dienstverlening en informatievoorziening van BAS. Bent u bekend met stichting BAS en bent u bereid twee keer per jaar gedachten uit te wisselen en constructieve feedback te delen tijdens een gezamenlijke bijeenkomst met de klankbordgroep? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. De eerste bijeenkomst staat gepland in de eerste week van juni.

Disclaimer: BAS behoudt zich het recht voor criteria toe te passen bij de selectie van deelnemers aan de klankbordgroep. Deelname aan de klankbordgroep geschiedt volledig op vrijwillige basis.Aanmelden BAS Klankbordgroep

"*" geeft vereiste velden aan

Beschikbaarheid
Privacy*