BAS
Nieuws
Gratis kaartjes voor het Amsterdamse Bostheater!


Met het Cinetree Forest Filmfestival (22-24 augustus) en het muziektheaterspektakel Het Zomeroffer, gespeeld door theatergezelschap De Warme Winkel, belooft het weer een mooie zomer te worden in het Amsterdamse Bostheater! Vanuit Schiphol bieden we onze omwonenden de mooie kans deze voorstelling of één van de films gratis te bezoeken.

Hoe werkt het?
In totaal zijn er 50 x 2 tickets beschikbaar voor omwonenden van Schiphol. Interesse? Stuur een mail naar info@mailbas.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met 020-6015555. De eerste vijftig personen ontvangen per mail een voucher waarmee zij zelf twee gratis kaartjes kunnen bemachtigen via de website van het Amsterdamse Bostheater.

Meer informatie over Het Zomeroffer en het Cinetree Forest Filmfestival vindt u via de website van het Amsterdamse Bostheater: Het Zomeroffer – Bostheater Cinetree’s Forest Filmfestival – Bostheater

Let op: het is alleen mogelijk te bellen (020-6015555) of te mailen (info@mailbas.nl) om een voucher te bemachtigen en op=op.