close
BAS
Nieuws
Bas is op zoek naar een Communicatiemedewerker/Klachtbehandelaar (32 uur per week)

Stichting Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (Bas) is het informatie- en klachtencentrum voor alle omwonenden van Schiphol. Bas is het gezamenlijke initiatief van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en Amsterdam Airport Schiphol (AAS).

 

Functiebeschrijving
Als Communicatiemedewerker/klachtbehandelaar ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van informatie- en klachtenregistratieverzoeken met betrekking tot het vliegverkeer op en rond Luchthaven Schiphol. Je behandelt de vragen en klachten die per mail, telefoon en via het registratiesysteem binnen komen en zorgt hiermee voor correcte input voor de diverse rapportages die Bas maakt.

Bijzonderheden
Deze functie kenmerkt zicht door de vele contacten met de bewoners uit de omgeving van luchthaven Schiphol, medewerkers van Amsterdam Airport Schiphol en medewerkers van Luchtverkeersleiding Nederland. Van de communicatiemedewerker/klachtbehandelaar wordt verwacht dat hij/zij inzicht heeft in het functioneren en ontwikkelingen van de luchthaven en de luchtverkeersleiding, kennis heeft van de luchtvaart en uitvoeringsbesluiten en beschikt over vaardigheid in het interpreteren van informatie over luchtvaart en het gebruik van relevante informatiesystemen.

Functie-eisen
Voor deze functie is MBO werk- en denkniveau gewenst, heb je bij voorkeur kennis van de luchtvaart en ervaring in klantcontact. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en je hebt gevoel voor de positie en emoties van anderen. Je bent klantgericht en analytisch ingesteld om operationele procedures en informatie uit diverse bronnen te kunnen koppelen aan een specifieke vraag of melding. Daarnaast ben je in staat om een vraag of klacht in breder verband te plaatsen. Je bent bereid piketdienst te draaien en in het weekend te werken. Op officiële feestdagen is Bas gesloten. De werkzaamheden worden voornamelijk op kantoor op Schiphol verricht. Incidenteel thuiswerken is mogelijk.

Stichting Bas bied je een functie met veel uitdagingen binnen een klein en hecht team waar samenwerken en collegialiteit erg belangrijk is. Het salaris behorende bij deze functie bedraagt minimaal €2070,07 en maximaal €2958,11 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor de gewerkte dagen in het weekend en voor de gelopen piketdiensten. Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 4.5% nadat je een volledig jaar in dienst bent. Je reiskosten worden vergoed.

lnteresse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je CV begeleid door een persoonlijke motivatie voor 20 december 2021 naar cindy.bulder@mailbas.nl. Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben, dan kun je contact opnemen op telefoonnummer 020-6015555 of per e-mail info@mailbas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.